Drukke tijden, maar het einde is in zicht!

Wat hebben wij een ontzettende drukke weken gehad!!
Eerst de spanning voor de bevallingen en dan gelijk op nieuwjaarsdag het eerste nestje geboren van Hennah & Kalu. Op vijf januari gevolgd door twee nesten van Fong & Samio en Champak & Samio. Totaal maar liefst 24 pups! De eerste weken was het continu wegen, alles in de gaten houden en de moeders goed verzorgen. Toen het grut eenmaal kon kijken horen en lopen was het feest dan ook echt losgebarsten. De woonkamer werd omgebouwd als puppyren en de voortuin als puppy speeltuin. Wat was het één groot feest. Alle kraamvisites, de pupparty, de bezoekjes van alle pupeigenaren, familie, vrienden en kennissen. En tussen de bedrijven door veel poep en plas ruimen, socialiseren, knuffelen en niet te vergeten de rest van de beestenbende verzorgen!
Het mooiste is dat het allemaal gelukt is.
24 !! pups gezond zonder gebreken of problemen, prachtig mooi opgegroeid. Op dit moment is er nog maar een klein clubje over, deze pups verhuizen de komende dagen naar hun nieuwe eigenaren. Van de pups die inmiddels al verhuisd zijn ontvangen we foto's, filmpjes, appjes, alles gaat goed en de eigenaren genieten met volle teugen van de puppy streken. Laten we hopen dat ze dat straks rond de pubertijd nog doen 😉
Eén pup zal niet gaan verhuizen, dat is de mooie lieve stoute Omani. Een blue and tan teefje van Hennah & Kalu. We hebben er voor gekozen dat zij bij ons mag blijven wonen. Eindelijk na 6 jaar weer een pup in huis! Alles gaat nu voorlopig even op een rustig pitje, genieten van onze pup en de andere honden! We willen in ieder geval de pupeigenaren heel erg bedanken en nogmaals heel veel geluk, liefde en plezier wensen met hun Tibetaantje!

Comments are closed.