Blog

Fokplannen

Eind van dit jaar plannen wij Tibetaanse mastiff pups van zowel Hennah als Fong. Met Hennah zullen we naar Duitsland afreizen en op bezoek gaan naar de mooie reu "Kalu". Met Fong plannen we net als (bijna) twee jaar geleden een nest samen met Samio. Ondanks dat we fan zijn van de zomer, kijken we…
Read more

Cani 15 jaar oud!

Op 19 mei 2018 is Cani 15 jaar oud geworden. 15 jaar is een leeftijd die niet veel meer voorkomt bij grote honden zo ook de Tibetaan. We zijn daarom extra blij dat Cani deze mijpaal behaald heeft. Uiteraard ging dit niet zonder roomsoezen!
Read more

Shownieuws

Op 3 en 4 maart was de Martini dogshow in Groningen. Nakomeling: Kaito Yogi Samio Dekyi Champa behaalde op beide dagen: 1 Uitmuntend, Beste Reu en Beste van het ras. Eigenaar Lorraine gefeliciteerd met dit mooie resultaat!
Read more

Pup geboren!

Helaas lopen sommige dingen in het leven anders dan je verwacht en hoopt... Zo ook met onze fokplannen. Hennah haar zwangerschap is helaas onverwacht vroegtijdig afgebroken. Champak is op 1 januari 2018 bevallen van een prachtig goud sable reutje! Meer foto's zijn te vinden bij pups.
Read more